50% Complet

Completează formularul alăturat și rezervă ghidul "Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile", Acces 1 An la Clubul de Consultanță CapitalClub, plus Proiectele și Bonusurile oferite Astăzi:

Ce găsiți în colet?

Ghidul tipărit – Start Up Nation și alte Programe de Finanțare Nerambursabile – Preț 95,00 lei
Acces 1 an la CapitalClub – Ai parte de consultanță pentru finanțări nerambursabile de la stat – Abonament anual 599,00 lei 
Proiecte Start Up Nation – care au obținut finanțare în primele două ediții. Preț până la 8.000,00 lei / proiect
Punctajul codurilor CAEN eligibile – Lista completă – Gratuit


Primești toate acestea la doar: 129,00 lei
Cost livrare: 15,00 lei
Cost total: 144,00 lei


Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai dreptul să accesezi peste 42.000 euro finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta. Sfaturile din ghid și consultanța oferită, te ajută să înțelegi imediat mecanismul de alocarea a finanțărilor guvernamentale prin programe precum Start Up Nation, IMM Invest, IMM Leasing, IMM Factor, Microindustrializare, Femeia Manager, șamd. Beneficiile primite ghid rămân pe viață.

Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest ghid!

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Ghidul vine în format tipărit, dar este disponibil și în format electronic în cadrul platformei CapitalClub putând fi citit de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Ghidul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să te documentezi simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Ghid de consultanță conceput pentru:

Programul Start Up Nation

Programul Femeia Manager

IMM Invest

Programul Microindustrializare

IMM Leasing

Programul Comerț și Servicii

IMM FactorCu o experiență de peste 10 ani în finanțarea afacerilor din fonduri europene, structurale sau guvernamentale, cu 6 cărți de specialitate pe aceasta temă lansate doar în ultimii 4 ani și sute de articole publicate pe siteuri de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în obținerea unei finanțări nerambursabile pentru afacerea ta, prin programele Start Up Nation, Femeia Manager, Microindustrializare și Comerț & Servicii.

Îți indicăm pașii exacți prin care să accesezi singur banii care ți se cuvin, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte refuzate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Start Up Nation și acces în Clubul nostru Privat de Consultanță, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă o afacere nouă cu finanțare nerambursabilă.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte sunt respinse, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, majoritatea firmelor de consultanță dau dovada de lipsă de profesionalism și întocmesc proiectul superficial folosind același șablon la zeci de alte proiecte din domenii diferite. Mulți consultanți nu personalizează un proiect, ca acesta să atraga atenția asupra plusurilor și elementelor diferențiatorii, nu se uită atent la punctajul care se pierde prin omiterea unor mici detalii specifice afacerii dvs!

Vă garantez ca după ce știți despre ce este vorba, veți întocmi cea mai bună variantă a proiectului dvs, cu mult mai bine decât ceea ce va face un consultant!” – a declarat MATEI Nicolae, autorul ghidului.


„Dacă dorești totuși să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare și alocare a finanțărilor prin Start Up Nation și alte program guvernamentale de actualitate, ce presupune și cum se întocmește un proiect. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții care încarcă nota de plată.” – a declarat Mioara Enescu, coautor al ghidului 

În ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile descoperi consultanța de care ai nevoie pentru accesarea unei finanțări nerambursabile pentru afacerea ta, fără a apela la o firmă de consultanță la care să plătești în avans proiectul cu riscul ca acesta să fie respins și să pierzi toți banii plătiți.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi eligibil, în funcție de ce criterii se alocă finanțarea, afli pas cu pas cum îți întocmești proiectul – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, buget, implementare, ș.a.m.d. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea proiectului, până la depunerea și implementarea proiectului.

Pentru afacerea dvs,
MATEI Nicolae


Finanțare Start Up Nation pentru Cofetărie

Va Salut! Am reușit să îmi fac singur proiectul pentru cofetarie folosindu-mă  de pașii din ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțare Nerambursabile. Urmând șablonul din ghid mi-a fost foarte ușor să concep plan de afaceri, să fiu atent la criteriile de departajare, să știu cum să împart bugetul, șamd.

Mulțumesc și pentru ajutorul acordat în utilajelor pentru laboratorul de cofetarie și de ce trebuie ținut cont înainte de achiziție și alegerea furnizorului de utilaje. Ofertele primite prin recomandarile dvs au fost mult mai avantajoase.

* poza cu titlu informativ

Multumesc pentru că ma-ți ajutat nu doar să economisesc 8000 lei, și pentru că reușesc într-un final să finalizez proiectul început acum 4 ani.

Dragos CONSTANTIN
31 ani, Cluj-Napoca

Unde ne găsești:

Tel: 0733.962.571
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30