50% Complet

Completează formularul alăturat și rezervă ghidul de consultanță - Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile:

Ce găsiți în colet?

Ghidul tipărit – Start Up Nation și alte Programe de Finanțare Nerambursabile – Preț 95,00 lei
Ghidul PDF – Start Up Nation și alte Programe de Finanțare Nerambursabile – Preț 55,00 lei
Proiecte Start Up Nation – care au obținut punctaj maxim și finanțare în ultimile două ediții. Preț 8.000,00 lei
Șablon Plan de Afaceri – tot ce trebuie să faci este să completezi în spațiile libere cu informații despre tine și afacerea ta – Preț 1.000,00 lei
Punctajul codurilor CAEN eligibile – Lista completă – Gratuit


Cost produse: 95,00 lei
Cost livrare: 15,00 lei
Total: 110,00 lei


Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să accesezi peste 42.000 euro finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de alocarea a finanțărilor guvernamentale prin programe precum Start Up Nation, Microindustrializare, Femeia Manager, samd. Beneficiile aduse de acest ghid rămân pe viață.

Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest ghid!

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Acum accesezi finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta* direct de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Ghidul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să te documentezi simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Ghid de consultanță conceput pentru:

Programul Start Up Nation

Programul Femeia Manager

Programul Microindustrializare

Programul Comerț și ServiciiCu o experiență de peste 10 ani în obținerea fondurilor europene, cu cinci cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2009, 2011, 2015, 2017, și cea prezentată pe siteul de față și sute de articole publicate în reviste de specialitate pe diferite domenii care au primit finanțare din fonduri europene sau guvernamentale. Am asistat la finanțarea de afaceri din domeniul agricol, zootehnie, turism și comercial, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în obținerea de finanțare nerambursabila pentru afacerea ta.

Nu pierde oportunitatea să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte refuzate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile, care concentrează patru servicii de consultanță complete pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu finanțare de la guvern, fără a apela la o firmă de consultață.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte sunt respinse și mor din fașă, fiindcă odată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună până ajung să fie aprobate.” – a declarat Matei Nicolae, autorul ghidului.

„Chiar dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare și alocare a finanțărilor nerambursabile de tip Start up Nation, Microindustrializare, sau prin alt orice alt program guvernamental, ce presupune și cum se întocmește un proiect. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții care încarcă nota de plată…” – a declarat Enescu Mioara, coautor al ghidului. 

În ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile ai consultanța de care ai nevoie pentru accesarea de finanțări nerambursaile, fără a apela la o firma de consultanță la care să plătești în avans proiectul și formalitățile necesare obținerii finanțării. Nu mai este nevoie să-ți asumi riscul ca proiectul să fie respins și să pierzi toți banii plătiți.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi eligibil,  în funcție de ce criterii se alocă finanțarea, aflii pas cu pas cum îți întocmești proiectu – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea proiectului, până la depunerea acestuia.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Start Up Nation și alte Programe de Finanțare!


Finanțare Start Up Nation pentru Cofetărie

Va Salut! Am reușit să îmi fac singur proiectul pentru cofetarie folosindu-mă  de pașii din ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțare Nerambursabile. Urmând șablonul din ghid mi-a fost foarte ușor să concep plan de afaceri, să fiu atent la criteriile de departajare, să știu cum să împart bugetul, șamd.

Mulțumesc și pentru ajutorul acordat în utilajelor pentru laboratorul de cofetarie și de ce trebuie ținut cont înainte de achiziție și alegerea furnizorului de utilaje. Ofertele primite prin recomandarile dvs au fost mult mai avantajoase.

* poza cu titlu informativ

Multumesc pentru că ma-ți ajutat nu doar să economisesc 8000 lei, și pentru că reușesc într-un final să finalizez proiectul început acum 4 ani.

Dragos CONSTANTIN
31 ani, Cluj-Napoca

Unde ne găsești:

Tel: 0733.962.571
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30