50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă ghidul "Programe de Finanțare a Afacerilor 2022-2023", Acces 1 An la Clubul de Consultanță CapitalClub, plus Proiectele și Bonusurile oferite astăzi:

Ce găsiți în colet?

Ghidul tipărit – Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023 – Preț 149,00 lei
Acces 1 an la CapitalClub – Ai parte de consultanță pentru finanțări nerambursabile de la stat – Abonament anual 599,00 lei 
Modele de Proiecte – care au obținut finanțare din Fonduri Europene sau Guvernamentale. Preț până la 8.000,00 lei / proiect


Primești toate acestea la doar: 159,00 lei
Cost livrare: 18,00 lei
Cost total: 177,00 lei


Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai pașii prin care accesezi orice forma de finanțare pentru afacerea ta (de la fonduri europene la credit bancar). Sfaturile din ghid și consultanța, te ajută să înțelegi imediat mecanismul de alocarea a finanțărilor europene sau guvernamentale, de obținere a granturilor sau creditelor bancare prin programe specializate precum Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă, cele 8 Programe Operaționale Regionale, IMM Invest, IMM Leasing, IMM Factor, Microindustrializare, Femeia Manager, șamd.

Parcurgi ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an și îți vom returna banii învestiți în acest ghid!

Ghid de consultanță despre:

Credite Bancare Dedicate IMM-urilor

Programe de finanțare derulate de Direcţia de Antreprenoriat şi Programe pentru IMM

Fonduri Europene 2022 – 2027

Alte soluții de finanțateCu o experiență de peste 10 ani în finanțarea afacerilor din fonduri europene și guvernamentale, cu 6 cărți de specialitate pe această temă lansate doar în ultimii 4 ani și sute de articole publicate pe siteuri de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în obținerea unei finanțări pentru afacerea ta, fie prin programe guvernamentale sau europene, fie prin credite bancare.

Îți indicăm pașii exacți prin care să accesezi banii de care ai nevoie, fără cheltuieli pe consultanță, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte refuzate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023 și acces în Clubul nostru Privat, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă o afacere nouă și caută finanțare.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte sunt respinse, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, majoritatea firmelor de consultanță dau dovadă de lipsă de profesionalism și întocmesc proiectul superficial folosind același șablon la zeci de alte proiecte din domenii diferite. Mulți consultanți nu personalizează în detaliu un proiect, ca acesta să atragă atenția asupra plusurilor și elementelor diferențiatorii, nu se uită atent la punctajul care se pierde prin omiterea unor mici detalii specifice afacerii dvs!

Vă garantez ca după ce știți despre ce este vorba, veți întocmi cea mai bună variantă a proiectului dvs, cu mult mai bine decât ceea ce vă face un consultant!” – a declarat MATEI Nicolae, autorul ghidului.


„Dacă dorești totuși să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi condițiile de alocare a finanțărilor prin Fonduri Europene, Fonduri Guvernamentale, Credite Bancare, samd. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții care încarcă nota de plată.” – a declarat Mioara Enescu, coautor al ghidului. 

În ghidul Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023 descoperi consultanța de care ai nevoie pentru accesarea unei finanțări pentru afacerea ta.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi eligibil, în funcție de ce criterii se alocă finanțarea, afli pas cu pas cum îți întocmești proiectul – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, buget, implementare, ș.a.m.d. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea proiectului, până la depunerea și implementarea proiectului.

Pentru afacerea dvs,
MATEI Nicolae


Finanțare pentru Cofetărie

Va Salut! Am reușit să îmi fac singur proiectul pentru cofetarie folosindu-mă de modelul dvs de proiect. Urmând șablonul din ghid mi-a fost foarte ușor să concep un plan de afaceri, să fiu atent la criteriile de departajare, să știu cum să împart bugetul, șamd.

Mulțumesc și pentru ajutorul acordat în achiziționarea utilajelor pentru laboratorul de cofetarie. Ofertele primite prin recomandarile dvs au fost mult mai avantajoase.

* poza cu titlu informativ

Multumesc pentru că ma-ți ajutat nu doar să economisesc 8000 lei, și pentru că reușesc într-un final să finalizez proiectul început acum 4 ani.

Dragos CONSTANTIN
31 ani, Cluj-Napoca

Unde ne găsești:

Tel: 0733.962.571
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30