Vrei să-ți începi Afacerea fără să bagi mâna în buzunar? Economisește onorariul de 8000 lei pe care îl plătești consultanților, folosind ghidul și serviciul de CONSULTANȚĂ ONLINE dezvăluite mai jos, care te îndrumă pas-cu-pas să îți accesezi SINGUR finanțare fie ea nerambursabilă prin Fonduri Europene, fie un Credit Bancar! Economisește 8000 lei și obține banii necesari demarării propriei afaceri... Detalii în continuare

Vrei să-ți Începi propria Afacere cu Finanțare Nerambursabilă din Fonduri Europene sau cu Bani de la Statul Român prin Programe gen Star-Tech Innovation?

Iată Ghidul și Serviciul de Consultanță ONLINE care îți dezvăluie ce Finanțări poți accesa singur fie de la Uniunea Europeană, Guvernul României sau Bănci. Fără firme de consultanță și fără comisioane de 4000 lei - 8000 lei pierdute.

Serviciile noastre de consultanță stau la baza Finanțării a peste 120 de Afaceri doar în 2017-2019 și la peste 180 de Proiecte Aprobate în 2019-2021. Vezi mărturiile clienților noștri care au Obținut Finanțare prin Granturi și cum poți obține și tu de la 40.000€ în sus.

COMANDĂ UN EXEMPLAR
50% Complet

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Nu încerca să accesezi finanțare sau granturi pentru afacerea ta până nu citești acest articol…

Acest articol îți dezvăluie:

 • Până la 200.000€ bani nerambursabili ca să-ți începi afacerea în următoarele 12 luni! Află în ce condiții îi poți primi!
 • Ai idei de afaceri, vrei să afli dacă ești eligibil și cum obții finanțare din Fonduri Europene? Află ce afaceri sunt eligibile, pe ce măsuri şi care sunt paşii pentru a intra în posesia banilor.
 • Ce bani poți accesa de la Guvernul României pentru startup-uri și ce poți face cu ei? Poți cumpăra spații de lucru/producție, echipamente, utilaje, aparate, mijloace de transport, mobilier? Poți plăti salarii, francize, software-uri?
 • Află cum să obții punctaj maxim, pentru a primi finanțare europeană și de ce afirmația "doar cei cărora au pile și relații li se aprobă proiectul" este complet eronată
 • Ce variante de finanțare ai în 2022-2023 pentru a începe propria afacere pe teritoriul României, fără a scoate bani din buzunar?
 • Care sunt implicațiile din punct de vedere legal, financiar și de implementare a unui proiect de finanțare? Plus cum întocmeşti proiectul şi la ce să fii atent ca acesta să aibă şanse maxime de reuşită, indiferent că aplici pentru fonduri europene sau pentru un credit bancar.
 • Cele 10 greșeli capitale pentru care majoritatea proiectelor sunt respinse de la finanțare atunci când aplică pentru fonduri nerambursabile.
 • Cele 5 motive pentru care 2022-2023 este cel mai bun moment din istoria recentă a României ca să demarezi propria afacere cu finanțare nerambursabilă de la Statul Român sau de la Uniunea Europeană. Nu pierde acești bani?

Citește acest articol doar dacă vrei finanțare ca să îți începi propria afacere în următoarele luni. Citește doar dacă ești dispus să îți intocmești singur proiectul, fără alergătură (totul se face online), fără firme de consultanță și fără comisioane. Te îndrumăm pas-cu-pas în obținerea unei finanțări nerambursabile sau a unui credit bancar cu ajutorul unui sistem bine pus la punct, 100% legal și eficient, testat deja de sute de antreprenori autohtoni…

Crezi că e pentru tine?!
Dacă DA, citește mai jos și află cum să nu pierzi banii de care ai atâta nevoie ca să începi propria ta afacere!

Fondurile Europene s-au bucurat de un interes record, dat fiind faptul că până în 2023 când se vor face ultimile deconturi pentru programele începute în 2014-2020 se estimează ca vom atinge 80% grad de absorbție.

Pe partea de Granturi și Programe de Finanțare Guvernamentale (IMM Invest, IMM Leasing, Star-Tech Innovation) peste 40.000 de firme au primit bani în ultimile 12 luni.

Tot în următoarea perioadă puteți accesa Credite Bancare pentru microinteprinderi sau firme mici și mijlocii, cu dobândă avantajoasă și garantate de stat. Sunt deja 8144 firme care au accesat un astfel de credit de investiții, doar în ultimile 2 luni.

IMM-urile au luat cu asalt granturile pentru capital de lucru. Circa 20.000 de companii au aplicat pentru finanţarea de până la 150.000 de euro în prima zi.

Sursa statisticii: zf.ro

Statistica de mai sus demonstrează că problema birocrației a fost rezolvată, totul se întâmplă online, fără funcționari prost dispuși și fără atențiiDovada stă în faptul că foarte mulți oameni obișnuiți de peste tot din țară, au obținut finanțări și granturi pentru afaceri din diferite domenii!

Doar 3 etape de parcurs pentru obținerea unei finanțări începând cu 2022

Pasul 1 pentru a accesa o finanțare Europeană, Guvernamentală sau un Credit Bancar este să verifici eligibilitatea afacerii tale în cadrul Programului respectiv și să întocmești un PLAN DE AFACERI. În ghidul „Programe de Finanțare a Afacerilor” îți dezvoluim tot ce ai nevoie să știi pentru a întocmi un plan de afaceri, corect, complet și care să atragă punctaj maxim.

Pasul 2 este despre completarea actelor necesare obținerii unui dosar complet. Listele cu acte necesare pentru diferite programe de finanțare, le găsiți de asemenea în ghidul „Programe de Finanțare a Afacerilor 2022-2023”

Pasul 3 constă în depunerea proiectului spre a fi finanțat. Totul se întâmplă electronic, online, procedurile de depunere fiind cu mult simplificate față de anii precedenți.”

Cu o experiență de peste 10 ani în finanțarea afacerilor din fonduri europene, structurale sau guvernamentale, cu 6 cărți de specialitate pe aceasta temă lansate doar în ultimii 4 ani și sute de articole publicate pe siteuri de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în obținerea unei finanțări pentru afacerea ta, fie prin programele guvernamentale sau europene, fie prin credite bancare.

Îți indicăm pașii exacți prin care să accesezi banii de care ai nevoie, fără cheltuieli pe consultanță, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte refuzate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023 și acces în Clubul nostru Privat, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă o afacere nouă și caută finanțare.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte sunt respinse, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, majoritatea firmelor de consultanță dau dovadă de lipsă de profesionalism și întocmesc proiectul superficial folosind același șablon la zeci de alte proiecte din domenii diferite. Mulți consultanți nu personalizează în detaliu un proiect, ca acesta să atragă atenția asupra plusurilor și elementelor diferențiatorii, nu se uită atent la punctajul care se pierde prin omiterea unor mici detalii specifice afacerii dvs!

Vă garantez ca după ce știți despre ce este vorba, veți întocmi cea mai bună variantă a proiectului dvs, cu mult mai bine decât ceea ce vă face un consultant!” – a declarat MATEI Nicolae, autorul ghidului.


„Dacă dorești totuși să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi condițiile de alocare a finanțărilor prin Fonduri Europene, Fonduri Guvernamentale, Credite Bancare, samd. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții care încarcă nota de plată.” – a declarat Mioara Enescu, coautor al ghidului. 

În ghidul Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023 descoperi consultanța de care ai nevoie pentru accesarea unei finanțări pentru afacerea ta.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi eligibil, în funcție de ce criterii se alocă finanțarea, afli pas cu pas cum îți întocmești proiectul – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, buget, implementare, ș.a.m.d. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea proiectului, până la depunerea și implementarea proiectului.

Pentru afacerea dvs,
MATEI Nicolae

Poți obține de la 40.000€ până la 800.000€

Iată cum obții Finanțare pentru Afacerea ta în 2022!

În următoarele 5 minute îți demonstrez cum poţi face singur proiectul, să-l depui și să fie aprobat spre finanțare, fără să plătești sume absurde la firme de consultanță!

În continuare îți dezvălui tot ce ai de făcut începând cu primul pas și până intri în posesia banilor, dar te avertizez că acest articol nu este pentru oricine, se adresează doar celor ce sunt dispuşi să muncească şi să alerge pentru a avea o afacere! Citește în continuare…

Pasul 1 Eligibilitatea

Primul pas este să verificăm dacă îndeplinești condițiile necesare obținerii finanțării pentru care aplicăm, dacă ideea ta de afaceri este eligibilă, și ce ai de făcut per ansamblu:

Tu poţi obţine FINANȚARE pentru afacerea ta?

Poți primi finanțare dacă:

  • Afacerea ta a încheiat anul precedent pe profit, condiție valabilă pentru afacerile care aplică pentru finanțare europeană nerambursabilă. În cazul startup-urilor condiția nu mai ține de profitabilitate ci de data la care a fost înființat SRL-ul (să fie cât mai nou) și să nu depășească un număr de X angajați (s[ fie c#t mai puțini).
  • Nu ai mai primit în trecut finanțare pe același cod CAEN pentru care o soliciți acum. Condiție valabilă doar pentru finanțări nerambursabile de la Stat sau Uniunea Europeană, în schimb dacă aplici pentru credit bancar, această condiție nu este valabilă.
  • Angajezi sau păstrezi numărul de angajați pentru o anumită perioadă stabilită în contractul de finanțare. Această condiție este impusă când primești finanțări nerambursabile sau granturi, ce nu necesită cofinanțare. Nu se aplică pentru credite bancare.
  • Contribuție proprie: 0-50%. Trebuie avut în vedere, că orice finanțare europeană vine cu cofinantare ce poate urca și la 50% din valoarea banilor primiți. Majoritatea programelor guvernamentale și a granturilor, au cofinanțare 0%, plătești din buzunar doar dacă depășești suma alocată prin program.

  Vrei o afacere nouă?
  Verifică dacă ideea ta de afacere este eligibilă!

  Ia o foaie de hârtie notează-ți ideile de afaceri și verifică care sunt eligibile:

  • COFETĂRIE / Patiserie - șanse mari de finanțare
  • Croitorie - șanse mari de finanțare
  • Producție de Alimente / Sucuri / Siropuri / Dulcețuri - șanse mari de finanțare
  • Salon de înfrumusețare - șanse mari
  • Activități recreative și distractive (sala biliard, teren de fotbal, teren de tenis, parc de distracții, loc de joacă) - șanse mari
  • Producție Video / Audio / Artistică / Publicitară - șanse mari
  • Fabricarea de mâncăruri preparate, condimente, ceai, cafele, produse din cacao, ciocolata, produse zaharoase, samd - șanse mari de finanțare
  • Firmă de Catering - Livrează mâncare la evenimente, firme, instituții, samd - șanse mari de finanțare
  • BRUTĂRIE - livrează produse pâine și alte produse de brutărie în magazine, piețe, supermarketuri - șanse mari de finanțare
  • GRĂDINIȚĂ privată sau Afterschool - șanse mari de finanțare
  • Cursuri de limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice, samd - șanse mari de finanțare
  • TURISM (inclusiv Agroturism)
  • Spălătorie/Vopsitorie/Service Auto
  • Afaceri de comerț în zona urbană/rurală
  • Școală de șoferi - șanse mari
  • Asistență medicala generala, specializată, stomatologica. Centre de recuperare, clinici medicale - șanse mari de finanțare
  • PISCINĂ, bază de agrement, parc de distracții, club sportiv, sala de karate, fitness, hambal, fotbal, basket, samd. - șanse mari de finanțare
  • Agenție de Turism
  • Firmă de curățenie / Spălătorie auto / Curățătorie
  • Cabinet medical/stomatologic - șanse mari
  • Sală de Fitness - șanse mari
  • Realizare de soft-uri și siteuri web la comandă - șanse mari de reușită
  • Agenții de publicitate, studii de piață, design specializat, fotografie, traducere scrisă și orală, plus multe alte activități profesionale, științifice și tehnice - șanse mari
  • Fabricarea produselor din lemn (parchet, panouri, tamplarie, pentru constructii) - șanse mari de reușită
  • Fabricarea de produse din hatie, plastic, cauciuc. Fabricarea de vopsele, lacuri, sapunuri, detergenti - șanse mari de reușită
  • Fabricarea produselor farmaceutice de baza, a parfumurilor - șanse mari de reușită
  • Fabricarea materialelor de constructii - șanse mari de reușită
  • PRODUCTIE de orice fel: ambalaje, containere, mobilier, tamplarie, unelte, articole din metal, componente electronice, dispozitive de masura, echipamente, instrumente optice, acumulatori si baterii, cabluri, corpuri de iluminat, turbine, robineti, pompe samd - șanse mari de reușită
  • FABRICAREA de produse: mobila, saltele, somiere, bijuterii, articole sportive, instrumente muzicale, jocuri, jucarii, dispozitive, samd) - șanse mari de reușită
  • Editare și tipărire cărți, ziare, reviste, samd - șanse mari
  • Activități de consultanță, management, servicii privind tehnologia informațiilor - șanse mari
  • Activități de închiriere și leasing - șanse medii

  Nu vă limitați doar la ideile de afaceri mai sus menționate și verificați eligibilitatea oricărei idei în cadrul grupului de consultanță CapitalClub la care aveți acces o dată cu achiziția ghidului „Programe de Finanțare a Afacerilor 2022-2023

  Ca un mic pont orientează-te spre activități de producție (cofetărie, patiserie, catering, etc…), de fabricare (de orice produs), activități sportive (sala fitness, piscină, teren de fotbal/tenis, samd), activități recreative (parc distracții, sală biliard, închirieri ATV, șamd) și ai șanse foarte mari de finanțare!

  Deși eligibile, nu recomandăm lucrări (de construcții, vopsitorie, zugrăveli, montaje), reparații sau comerț:

  Bani cu nemiluita?!

  Cu un buget de 3 ori mai mare, perioada 2022-2027 este cea mai bună din istoria recentă pentru a începe o afacere în România… Cine mai spune ca nu mai sunt Fonduri Europene?

  În plus a fost rezolvată și problema birocrației aceasta fiind simplificată și mutată în ONLINE, datorită contextului actual… Faptul că oamenii obișnuiți, au aceleași instrumente la îndemână precum primării, școli, fermieri, antreprenori cu investiții mari, demonstrează că oricine poate accesa fonduri europene în perioada 2022-2027!

  Singurele 5 condiții pentru obținerea unei Finanțări în 2022!

  Ca să ai o imagine completă despre ce înseamnă să-ți construiești propria afacere din Fonduri Europene sau prin Programe Guvernamentale de tip IMM Invest, IMM Leasing, Femeia Manager sau Microindustrializare, trebuie să cunoști condițiile pe care proiectul tău să le îndeplinească:

  • Este dezvoltat și implementat pe teritoriul României. Obligatoriu SRL sau SRL-D.
  • Domeniul de activitate (codul CAEN) se regăsește pe lista operațiunilor eligibile prezentate în ghidul Programe de Finanțare a Afacerilor
  • Firma nu are datorii la buget, nu este în dizolvare, lichidare, insolvență, faliment, suspendare, executare silită.
  • Finanțarea nu se poate obține dacă în trecut ați mai accesat altă finanțare prin același Program cu aceași firmă sau o altă firma la care sunteți asociat.
  • Îndepliniți CONDIȚIILE prezentate în ghidul Programe de Finanțare a Afacerilor... de la înregistrarea ca solicitant până la completarea contractului de finanțare, planului de afaceri, documentației solicitată și încărcarea în aplicație

  Acum că ai văzut singurele condiții de care să ți cont pentru a nu pierde cei 42.000 euro, îți recomand să stai liniștit în fotoliu timp de câteva ore și să răsfoiești ghidul de consultanță stabilind ce afacere să începi, şi să demarezi procedura de finanțare, extrem de simplă și ușoară dacă știi exact ce ai de facut.

  Pasul 2 Documentele necesare la întocmirea corectă a dosarului

  Ce hârtii sunt necesare pentru depunerea unui proiect pentru finanțare Europeană sau prin programe Guvernamentale tip IMM Invest, IMM Leasing, IMM Factor, Microindustrializare, Comerț și Servicii?

  Pasul doi presupune stabilirea hârtiilor necesare pentru depunerea unui proiect, întocmirea actelor, completarea de cereri și formulare:

  • Actele firmei SRL sau SRL-D: Certificatul unic de inregistrare, Actul Constitutiv - codul CAEN pentru care obținem finanțarea trebuie sa fie activ.
  • CI beneficiar/beneficiari dacă sunt mai mulți asociați pe firmă
  • Cererea de finanțare - detalii în ghid
  • Planul de afaceri - detalii + șablon + model în ghid
  • Oferte de la furnizori pentru bunurile care vor fi achiziționate prin program (autoturisme, echipamente, utilaje, calculatoare, software-uri, materiale, linii de producție, samd)
  • Contractul pentru creditul de cofinanțare, dacă este cazul.
  • Formularul de decont prevăzut în anexa nr. 12 - detalii în ghid
  • Declaraţia pe propria răspundere a beneficiarului că activul/activele achiziţionat/achiziţionate este/sunt nou/noi şi puse în funcţiune la locul implementării proiectului
  • Angajamentul beneficiarului de a raporta efectele participării în Program pe o perioadă de 3 ani, începând cu anul următor acordării ajutorului de minimis, către AIMMAIPE, conform anexei nr. 8 la prezenta procedură - detalii în ghid
  • Copia certificată a cărții de identitate a mijlocului de transport achiziţionat, dacă este cazul
  • Dovada achiziţiei proprietăţii pentru spaţii de lucru, spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ, inclusiv pentru corturi de organizare evenimente și baloane - detalii în ghid
  • Pentru francize - contractul cu francizorul, cu traducere autorizată în limba română (dacă este cazul)
  • Pentru locurile de muncă nou create în cadrul proiectului - dovada creării acestora se va face la data depunerii ultimei cereri de plată sau rambursare, cu contractul individual de muncă înregistrat, cu normă întreagă, încheiat pe perioada nedeterminată şi ulterior, pe o perioadă de raportare de doi ani - doar dacă obținerea unei finanțări impune crearea de noi locuri de muncă
  • Lista completă cu toate actele și documentele necesare în ghidul Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2027

  Pentru fiecare tip de finanțare prezentată în ghidul “Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023”, descoperi pas cu pas ce ai de făcut, cui te adresezi, ce acte ai nevoie, cum completezi cererile, unde le depui, obținând în câteva minute, tot ce până acum alții rezolvau în câteva săptămâni!

  • Nu mai trebuie să citești zeci de articole sau postări mai mult sau mai puțin eronate
  • Nu vei mai fi nevoit să apelezi la firme de consultanță care îți vor cere bani în avans, fără să știe măcar despre ce va fi proiectul tău
  • Nu te va mai întoarce nimeni din drum pentru că lipsește un anumit act sau că ai completat greșit o cerere
  • Actele depuse de tine nu mai riscă să fie date înapoi sau să aștepte câteva săptămâni/luni pentru o informație lipsă, scrisă eronat sau ambiguu
  • Vei parcurge calea deja batută de peste 20.000 de antreprenori români care au obținut deja finanțare nerambursabilă în ultimii 2 ani.

  Pasul 3 Cofinanțarea

  Pasul #3 reprezintă principala problemă ce se face vinovată de capitularea a peste 95% dintre români în drumul spre obţinerea unei finanţări europene sau de la stat!

  Poți accesa finanțare nerambursabilă, dacă nu ai bani pentru cofinanțare?

  Dacă pentru finanțările europene trebuia o cofinanțare de 20-60% din valoarea totală a proiectului, în cazul finanțărilor de la stat tu trebuie să suporți întreaga sumă după care ți se decontează. Am alocat un capitol întreg cu credite bancare, unde poți verifica ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a garanta cofinațarea sau pentru a suporta investitia până la decontare, fără să scoți bani din buzunarul propriu!afirmă MATEI Nicolae, Specialist în accesarea de Finanțări și Credite.

  Cu alte cuvinte riscurile sunt reduse, îți demarezi afacerea din FINANȚARE EUROPEANĂ, şi cofinanţarea o iei din Bancă, sau daca programul o impune, poți suporta investiția din bancă și închizi creditul cu decontarea de la Stat, în acest caz Statul Român girează creditul, printr-un parteneriat pe care acesta îl are cu Banca respectivă!

  Descoperă tot procedeul prin care poți obține de la credit bancar la fonduri europene, din ghidul „Programe de Finanțare a Afacerilor 2022-2023″, sau întrebând unul din consultanții noștri prin intermediul platformei CapitalClub.

  Comandă ghidul de consultanță Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023 și acces în cadrul Clubului nostru de Consultanțăși obține finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta

  Pașii către obținerea unei Finanțări?

  • Pasul 1: Te înregistrezi ca solicitant pe platforma Agenției responsabile pentru desfășurarea programului de finanțare pentru care aplici
  • Pasul 2: Completezi aplicația cu: cererea de finanțare, planul de afaceri și documentația solicitată și le încarci în aplicație. Perioada de depunere a actelor este de întodeauna minim 30 zile de la anunțarea lansării programului
  • Pasul 3: Proiectul este verificat și i se acordă un punctaj!
  • Pasul 4: Aprobarea proiectului și semnarea contractului pentru creditul de cofinanțare, dacă este cazul
  • Pasul 5: Implementarea proiectului! Implementarea se face în 12 luni până la 3 ani de la aprobarea finanțări nerambursabile.
  • Pasul 6: Se cheltuiesc banii pe construcții, echipamente, utilaje, autovehicule, servicii, șamd. Sunt livrate la locul de implementare a proiectului și sunt puse în funcțiune.
  • Pasul 7: Se depune documentație pentru decont la Autoritatea responsabilă de programul respectiv. În maxim 20 zile lucrătoare se verifică documentația de decont și se notifică banca pentru a realiza certificarea cheltuielilor (dacă aplicați pentru creditul punte)
  • Pasul 8: Beneficiarul face plata către furnizori în maxim 3 zile lucrătoare de la momentul în care dispune de banii proveniți din finanțare în conturile sale.
  • Pasul 9: În cazul programelor guvernamentale cand sursa banilor este un un credit punte cu care beneficiarul achita investiția, pasul urmatoru este stingerea creditului din decontul încasat de la stat.
  • Pasul 10: Demarezi activitatea. Succes în afaceri!

  Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță "Programe de Finanțare a Afacerilor"

  Sala de Culturism & Fitness în centrul Ploieștiului

  Emil, 40 de ani, a reușit dotarea unei săli de fitness și culturism chiar în centrul Ploieștiului prin finanțare guvernamentală.


  „Am renovat din propriul buzunar o fostă hala de producție, costurile au fost mult mai mari decât estimasem inițial și bineînțeles am rămas fără bani de aparate, vestiare, recepție, samd.

  Finanțarea obținuta a fost colacul de salvare care m-a ajutat să achiziționez aparatele, mobilierul din vestiar, recepția și efectiv să dau drumu la sală evitând astfel pierderea celor peste 40.000 euro investiți din buzunarul propriu în amenajarea sălii și achiziția primului lot de aparate.

  Mulțumesc pentru ghid și șansa de a lucra cu dvs.

  Postelnicu Marius”

  DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei finanțări europene sau de la stat.

  Fabrică de Mobilă lângă Cluj-Napoca

  Am aplicat în iulie și în noiembrie am primit acceptul

  Marius, 32 de ani, după 5 ani ca și angajat în industrie a reușit să-și deschidă propria fabrică de uși și mobillă prin IMM Invest.


  „Nu am avut bani să investesc în utilaje, îmi era frică de credit bancar, iar prin fonduri europene era destul de greu să fac punctajul. Un prieten mi-a spus că urmează să aplice pentru IMM Invest așa că m-am interesat și eu despre program, aveam deja firma, am verificat cu ajutorul dvs cum să obțin punctaj mare și știți bine că ne-am apucat de acte și documentații.

  Am pregătit singur proiectul respectând pașii din clubul de consultanță, am inclus și necesarul de utilaje ce urma să le cumpăr din banii primiți (circular, mașină de cant, multiplu de găurit). A urmat verificarea dacă utilajele se potrivesc cu profilul activității, pe care am trecut-o cu brio.

  Vă mulțumesc pentru ajutor și sprijin.”
  Marius Brăduț, 32 ani, com. Florești, jud. Cluj

  DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei finanțări europene sau de la stat.

  Ce nu vor ca tu să aflii, privilegiații care până acum s-au bucurat doar ei de fondurile europene și mai ales de granturile de la stat?

  Ți-am demonstrat cum parcurgerea pașilor din ghidul de consultanță „Programe de Finanțare a Afacerilor 2022-2023” te ajută să faci demersurile necesare finalizării și depunerii proiectului. În plus în cadrul clubului îți dezvăluim și lucrurile de finețe prin care mărești scorul proiectului, și care cresc exponențial șansele de reușită!

  Din conținutul ghidului descoperi:

  • PARTEA I - CREDITE BANCARE DEDICATE IMM-urilor
  • Capitolul 1. Bănci comerciale si sucursale ale instituțiilor de credit străine care oferă credite pentru IMM-uri
  • PARTEA II – PROGRAME DE FINANȚARE DERULATE DE DIRECȚIA DE ANTREPRENORIAT ŞI PROGRAME PENTRU IMM
  • CAPITOLUL 2. Programul Start-up Nation PROGRAMUL START-UP NATION, DE ANUL ACESTA (Star Tech Innovation)
  • CAPITOLUL 3. IMM Invest și subprogramul IMM Agro Invest
  • PARTEA III – Fonduri europene
  • CAPITOLUL 4. FONDURILE EUROPENE ÎN PERIOADA 2022-2027
  • CAPITOLUL 5. MOTIVE CARE SUSȚIN ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE
  • CAPITOLUL 6. CINE POATE PRIMI FINANȚARE EUROPEANĂ
  • CAPITOLUL 7. ALTE PROGRAME ŞI FORME DE FINANȚARE UTIL DE CUNOSCUT
  • CAPITOLUL 8. Tipuri de finanțări în funcție de afacere
  • Lecția 8.1.1. Fonduri europene digitalizare IMM-uri
  • Lecția 8.1.2. Electric UP
  • Lecția 8.1.3. Măsura 4.1.1 - Fonduri europene de până la 1 milion de euro
  • PARTEA IV – ALTE SOLUȚII DE FINANȚATE, ACCELERATOARE DE AFACERI, BUSINESS ANGELS, INCUBATOARE DE AFACERI, LEASING SI FACTORING
  • CAPITOLUL 9. ACCELERATOARELE DE AFACERI
  • CAPITOLUL 10. INCUBATOARE DE AFACERI
  • CAPITOLUL 11. BUSINESS ANGELS
  • CAPITOLUL 12. LEASING ȘI ALTE METODE DE FINANȚARE
  • PARTEA a V-a: CÂND NU ȘTII DE UNDE SĂ ÎNCEPI SAU CUM SĂ CONTINUI, AI NEVOIE DE AJUTOR! NETWORKING ȘI MENTORAT
  • CAPITOLUL 13. NETWORKING
  • CAPITOLUL 14. MENTORAT

  Pune orice întrebare în cadrul Clubului nostru privat de Consultană. Echipa noastră este gata să te îndrume. Click aici pentru acces la clubul de consultanță

  Începe afacerea ta astăzi – 29 februarie 2024 – pentru prețul unui tricou!

  Imaginează-ți că peste un an ai propria afacere care îți generează un profit lunar sau te afli tot în căutarea unei soluții ca și în prezent, totul depinde doar de decizia pe care o iei astăzi!

  Poți să alegi să nu faci nimic, poți să apelezi la o firma de consultanță și să investești 2.000 euro în comisioane, poți să te apuci sa cauți tot ce ai nevoie la dosar începând de la cereri, acte, condiții de îndeplinit, s.a.m.d… sau poți să răsfoiești ghidul de consultanță „Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023” care îți va dezvălui instantaneu:

  • Cum este programul de finanțare potrivit pentru proiectul tău
  • Care este planul de afaceri potrivit pentru domeniul în care vrei să activezi! Planul de afaceri făcut după sfaturile noastre este corect și atractiv pentru evaluatori, fiindcă știm exact ce vor evaluatorii să citească!
  • Vei putea defini tot ceea ce înseamnă cheltuială neeligibilă pentru a nu greși la momentul scrierii unui proiect
  • Descoperi toate greșelile frecvente, din cauza cărora majoritatea dosarelor sunt respinse, chiar și cele predispuse la punctaj maxim!
  • Titlul proiectului, câteva cereri și planul de afaceri sunt elementele importante din proiect care fac comisia să te iubească.
  • Vei beneficia de un model de proiect care a obținut finanțare și punctaj maxim. Îți va fi mult mai ușor să scrii un proiect după un model bine făcut.
  • Aci consultanță la fiecare pas. Consultanții din cadrul CaptialClub la care vei avea acces, sunt pregătiți să îți răspundă la orice întrebare.

  Comandă pachetul de consultanță Programe de Finanțare a Afacerilor:

  • Acces la Clubul nostru de Consultanță, unde o echipa de consultanți-experți îți răspund la întrebări și te îndrumă la fiecare pas.
  • Ghid de consultanță din care descoperii ce variante de finanțare nerambursabilă ai pentru orice afacere eligibilă desfășurată pe teritoriul României
  • Peste 270 de pagini de consultanță pentru a cunoaște toate detaliile unui proiect bine întocmit
  • Modele de PROIECT care au obținut finanțare din Programe oferite de Guvern
  • Modele de PROIECT care au obținut finanțare din Fonduri Europene
  • Șablon de proiect cu întrebarile la care trebuie să răspunzi la proiect, plus informațiile pe care proiectul trebuie să le includă

  Acces la CapitalClub, singurul Clubul de Consultanță din România

  • Primești răspunsuri avizate la orice întrebare despre accesarea de finanțări sau credite bancare
  • Ai la dispoziție o echipă de consultanți experți fără să plătești sute, chiar mii de euro.
  • Studii de caz reale, bazate pe proiecte care au primit finanțare europeană
  • Aflii tot ce ai nevoie pentru scrierea și depunerea unui proiect european.
  • Economisești zeci de mii de lei pe comisioanele și onorariile firmelor de consultanță

  Inclus in pachet: Modele de Proiecte care a primit finanțare

  • Proiect finanțate din Fonduri Guvernamentale și Fonduri Europene
  • Proiectele sunt complete se pot folosi ca model pentru alte proiecte asemanatoare sau schimbați datele firmei si ale dvs, dacă aplicați pe același domeniu de activitate
  • Toate proiectele au primit punctaj maxim
  • Valoarea plătită este în medie 8000 lei / proiect.

  Proiectele model sunt oferite ca supliment gratuit la ghidul de consultantă Programe de Finanțare a Afacerilor în limita următoarelor 1000 33 pachete.

  Comandă astăzi – 29 februarie 2024 – pachetul de consultanță Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023, și în limita a 1000 33 exemplare primeşti GRATUIT un MODELE DE PROIECT finanțat deja și un bonus care îți reduce munca de redactare cu peste 80%!

  Preţul ghidului este de doar 159 lei (TVA inclus). Dacă vezi acest mesaj, înseamnă că primești modele de proiecte și bonusul. Cod bonusuri: 88-0017

  Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta încă un an ca să obții finanțarea pentru afacerea ta. ACUM este probabil cel mai potrivit moment din ultimii 28 de ani!

  Completează formularul alăturat și comandă ghidul de consultanță „Programe de Finanțare a Afacerilor în 2022-2023”, plus Bonusurile Oferite Astăzi:

  Toate acestea la prețul de doar 159 lei (include carte tipărită Programe de Finanțare a Afacerilor + acces 1 An la Clubul de Consultanță CapitalClub + Modele Proiecte + Șablon Plan de Afaceri) – Ofertă disponibilă astăzi:

  Formular de comandă securizat

  stradă, număr, bloc, scară, apartament
  Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
  *Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

  Garanţie ghid 365 de Zile!

  Acum ai pașii prin care accesezi orice forma de finanțare (de la fonduri europene la credit bancar) pentru afacerea ta. Sfaturile din ghid și consultanța oferită, te ajută să înțelegi imediat mecanismul de alocarea a finanțărilor europene sau guvernamentale, de obținere a granturilor sau creditelor bancare prin programe specializate precum Programul Operațional de Dezvoltare Durabila 2021-2027, Programul Operaționale Regional 2021-2027, IMM Invest, IMM Leasing, IMM Factor, Microindustrializare, Femeia Manager, șamd. Beneficiile primite ghid rămân pe viață.

  Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna banii învestiți în acest ghid!

  Finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta, la prețul unui tricou!

  Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui pachet de consultanță, așa ca prețul este unul ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la câteva mii de euro…

  În plus există șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, proiectul tău să fie respins fără să știi de ce!

  Prețul nostru este echivalentul unei bluze sau al unei mese în oraș, doar 159 lei. Pentru această investiție economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul obținerii finanțării pentru afacerea ta!

  Observația 1: Din ce în ce mai mulți români încep afaceri prin Programe de Finanțări Nerambursabile… Tu de ce să pierzi aceste finanțări? Acum ai munca noastră concentrată într-un ghid pe care îl poți parcurge într-un weekend, plus o echipă de consultanți la dispoziție. Începând de astăzi gândește-te serios la noua ta afacere (click aici)

  Observația 2: Nu este vina ta pentru că n-ai deja propria afacere prin finanțări nerambursabile de la Guvern sau Uniunea Europeana, până acum nu s-a putut! Dar schimbările aduse începând cu 2022 permit oricărui om obișnuit să obțină finanțare pentru afacerea lui! Pachetul Programe de Finanțare a Afacerilor îți arată exact ce să faci: comandă pachetul de consultanță aici > parcurge pașii > depune proiectul > demarează afacerea și bucură-te de ea împreună cu familia ta!

  Pachetul de consultanță este disponibil în limita a 1000 locuri, și include acces la Clubul de Consultanță, ghidul, proiectele model și cele 3 suplimente prezentate mai sus, doar astăzi 29 februarie 2024. Locuri disponibile 1000 33.

  Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță "Programe de Finanțare a Afacerilor"

  Patiserie finanțată prin Program Guvernamental

  „După părerea mea, programul a mers destul de bine. Am obținut finanțare cu un punctaj de 95 din 100, și acum suntem la implementare. Vorbim despre înfiinţarea unei patiserii”, susţine Liliana Constantin, cea care administrează o patiserie finanțată prin programul de anul trecut și care deja funcționează de peste 5 luni.


  Proiectul a fost pe credit furnizori, plata s-a făcut la 60 de zile calendaristice. Practic nu a fost nevoie de intervenţia băncilor, deoarece furnizorii au aşteptat 60 de zile până ce au intrat banii din proiect.

  Furnizorii au avut încredere în beneficiari şi lucrurile au mers bine. Au fost cumpărate utilajele, s-a constatat existenţa acestora şi în termen de 60 de zile s-a făcut plata furnizorilor“, susţine antreprenoarea.

  Succes tuturor celor ce doresc să se înscrie în program!
  Liliana Constantin

  DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei finanțări europene sau de la stat.

  Am găsit cea mai avantajoasă sursă de finanțare nerambursabilă

  Andreea Stamate, 35 de ani, domeniu afacere: Alimentație Publică


  „Am găsit cea mai avantajoasă sursă de finanțare nerambursabilă pentru realizarea ideii de business pe care o am de când am terminat facultatea, acum 10 ani.

  Deși e o provocare pregătire profesională continuă pe care o presupune afacerea, analize detaliate, înțelegerea clară a nevoilor clienților și adaptarea ideii de business la cerințele programului de finanțare, cu ajutorul informațiilor și sfaturilor din ghidul „Programe de Finanțare a Afacerilor în 2021-2022” am căpătat încredere că pot reuși să am propria afacere.

  În 11 zile de când am primit materialele dvs am și reușit să întocmesc proiectul, iar acum aștept să îl depun.

  Mulțumesc!”
  Andreea Stamate, 35 ani, Iași

  DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei finanțări europene sau de la stat.

  DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei finanțări europene sau de la stat.

  Hai să ne cunoaștem

  Ne găsești aici

  Tel: 0733.962.571
  Email: valentin@academik.ro
  Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30