90% Complet

Peste 72% dintre clienții care au comandat pachetul de consultanță pentru Start Up Nation, ne-au solicitat ghid + consultanță și pentru Fondurile Europene

Pachetul de consultanță stă la baza Obținerii de Fonduri Europene pentru 272 de Afaceri în ultimile 24 de luni și este susținut de mărturiile a peste 150 de clienți, care au Obținut Fonduri Europene în ultimile 10 luni folosind serviciile noastre de consultanță.

Prețul pachetului (ghid + servicii consultanță) Fondurile Europene 2021 este de 129 lei, dar dacă îl cumperi alături de ghidul Start Up Nation, plătești doar 55 de lei.

Completează numele în formularul de mai jos, pentru a adauga ghidul Fondurile Europene 2021 la comanda actuală:

Doresc să adaug la comandă:


SUMAR COMANDA

Pachet Ghid & Consultanta Start Up Nation - 129 lei
Pachet Ghid & Consultanta Fondurile Europene - 55 lei
Taxa curierat rapid - 15 lei

Total: 199 lei (Tva inclus)

Din ghidul de consultanță Fondurile Europene 2021, aflii Pas-cu-Pas cum să accesezi SINGUR fonduri europene nerambursabile pentru afacerea ta, fără firme de consultanță și fără comisioane de mii de euro pierdute.

În continuare vă enumerăm câteva dintre subiectele detaliate în ghid:

  • Fonduri europene pentru investiții de la 500.000 euro până la 3.5 milioane Euro fiecare, în dezvoltarea firmelor românești din diferite domenii. Startup-uri românești finanțate începând cu 25.000 euro. Cum să pui mâna pe acești bani indiferent dacă începi o afacere nouă sau îți dezvolți afacerea deja existentă.
  • Ai idei de afaceri, verifică aici dacă ești eligibil și cum obții fonduri nerambursabile? Îți prezentăm idei de afaceri românești care au primit finanțări de la 33.000 Euro în sus: Panouri solare, anvelope reutilizate și alte afaceri din fonduri europene prezentate aici
  • Află câți banii primești în 2021 ca să începi propria afacere? Peste 30.88 miliarde euro primește România prin 10 Programe Operaționale. Vezi în ce Program și pe ce Axă Prioritară se încadrează afacerea ta şi ce sume poţi obţine
  • Află care este traseul hârtiilor, și de ce să nu te temi de birocrație în 2021
  • Demonstrația clară cum în 2021 începi propria afacere din fonduri europene și de ce afirmația fondurile europene sunt doar pentru anumite persoane este desmințită zilnic de zeci de antreprenori români corecți, care accesează banii fără ezitare.
  • Descoperă totul de la tipurile de ajutor european, Procedurile de Înscriere, și cum Întocmești Proiectul, până la semnarea contractului de finanțare, achiziții, depunere decont și cofinanțare.
  • Cele 5 motive pentru care 2021 este momentul perfect să construiești o afacere din fonduri europene nerambursabile, indiferent că ai nevoie de 25.000€ pentru un mic start up, sau 500.000€ pentru o clădire.