90% Complet

Peste 72% dintre clienții care au comandat ghidul despre Start Up Nation, ne-au solicitat și ghidul „Fondurile Europene 2021”

Ghidul stă la baza Obținerii de Fonduri Europene pentru 272 de Afaceri doar anul trecut și este susținut de mărturiile a peste 150 de români simpli, care au Obținut Fonduri Europene în ultimile 5 luni prin forțe proprii.

Prețul ghidului Fondurile Europene 2021 este de 95 lei, dar dacă îl cumperi alături de pachetul de consultanță Start Up Nation, plătești doar 47 de lei.

Completează numele în formularul de mai jos, pentru a adauga ghidul Fondurile Europene 2021 la comanda actuală:

Doresc să adaug la comandă:


SUMAR COMANDA

Ghid Start Up Nation - 95 lei
Ghid Fondurile Europene - 47 lei
Taxa curierat rapid - 15 lei

Total: 157 lei (Tva inclus)

Din ghidul de consultanță Fondurile Europene 2021, aflii Pas-cu-Pas cum să accesezi SINGUR fonduri europene nerambursabile pentru afacerea ta, fără firme de consultanță și fără comisioane de mii de euro pierdute.

În continuare vă enumerăm câteva dintre subiectele detaliate în ghid:

  • Fonduri europene 2021: Investiții de la 500.000 euro până la 3.5 milioane Euro fiecare, în firme românești din diferite domenii. Startup-uri românești finanțate începând cu 25.000 euro. Cum să pui mâna pe acești bani indiferent dacă începi o afacere nou, sau îți dezvolți afacerea deja existentă.
  • Ai idei de afaceri, verifică aici dacă ești eligibil și cum obții fonduri nerambursabile? Îți prezentăm idei de afaceri românești care au primit finanțări de la 33.000 Euro în sus: Panouri solare, anvelope reutilizate și alte afaceri pe fonduri europene prezentate aici
  • Află câți banii primești în 2021 ca să începi propria afacere? Peste 30.88 miliarde euro primește România prin 10 Programe Operaționale. Vezi în ce Program și pe ce Axă Prioritară se încadrează afacerea ta şi ce sume poţi obţine
  • Află care este traseul hârtiilor, și de ce să nu te temi de birocrație în 2021
  • Demonstrația clară cum în 2021 începi propria afacere din fonduri europene și de ce afirmația fondurile europene sunt doar pentru anumite persoane este desmințită zilnic de zeci de antreprenori români corecți, care accesează banii fără ezitare.
  • Descoperă totul de la tipurile de ajutor european, Procedurile de Înscriere, și cum Întocmești Proiectul, până la semnarea contractului de finanțare, achiziții, depunere decont și cofinanțare.
  • Cele 5 motive pentru care 2021 este momentul perfect să construiești o afacere din fonduri europene nerambursabile, indiferent că ai nevoie de 25.000€ pentru un mic start up, sau 500.000€ pentru o clădire.